Mapa del càmping => reserva en línia

Ax-les-Thermes

A la vegada ciutat balneària i estació d'esports d'hivern, val la pena visitar Ax-les-Thermes també a l'estiu! La localitat és a només 35 minuts de Tarascon-sur-Ariège. Hi ha aparcament gratuït o de pagament per estacionar el vostre vehicle. També hi podeu arribar amb tren en uns 30 minuts des de l'estació de Tarascon-sur-Ariège. 

La visita del centre urbà  

La conca de Ladres, el castell de Villemur, l'església de Saint-Vincent, la plaça del Breilh, la capella de Saint-Jérôme i les ruïnes de Castel Maou es troben entre els llocs emblemàtics d'Ax-les-Thermes.

La ciutat us proposa un itinerari d'una hora de durada per a explorar a peu alguns dels seus llocs significatius: les seves fonts, piscines, esglésies i els petits carrers ... Durant tot el recorregut, hi trobareu panells explicatius que expliquen la història de la ciutat d’una forma divertida i adequada per als nens.

Descarregueu l’itinerari aquí

Els banys de Couloubret 

Els Bains du Couloubret us acolliran tot l'any per a un moment de relax. Ofereixen diferents banys com : 

  • El frigidarium, bany d'aigua freda (15°C), 
  • El caldarium, banys d’aigua calenta (38°C), 
  • El vaporarium, vapor natural d’aigua termal. 

L’estació Ax 3 Domaines 

L'estació Ax 3 Domaines es troba a 8 km en els alts d'Ax-les-Thermes. En total, el complex té 37 pistes distribuïdes en 3 zones esquiables.

A l'estiu, podeu fer excursions pels senders de Bonascres. Si us agraden les emocions, podeu baixar per les pistes d’esquí amb bicicleta de muntanya. Hi ha diferents rutes disponibles. Podeu consultar el mapa a la pàgina Parcours Cyclo-VTT  consultar el nostre article dedicat al Bike-park

Esdeveniments 

Durant l'hivern, Ax-les-Thermes acull competicions a l'estació Ax 3 Domaines. A la primavera i a l'estiu, els festivals amenitzen la localitat. 

  • Ax en danse (del 29/04 al 03/05)
  • Explos Film Festival (del 21 al 24/05) 
  • Spectacles de grands chemins (del 28/07 al 01/08).  

Sortida a Ax-les-Thermes

Voleu passar una bona estona al poble? Aneu al casino d’Ax-les-Thermes o al cinema.

Diversos restaurants us permetran degustar cuina tradicional: Le petit Fringale, l'Auzaraie, Couteaux Fourchettes, Le P'tit Montagnard, l'Aparté ...

Que tingueu una bona visita!

Partager sur les réseaux sociaux :

Avís legal - política de privacitat - Agència Multimedia Otidea