Mapa del càmping => reserva en línia

Arieja

Descobriu Ariège al cor dels Pirineus

L'Ariège, que va ser elegit departament ideal per passar-hi les vacances pel guia "el Routard" després del tancament d'aquest any.

El nostre càmping es troba al centre de l’Arieja, un departament situat a Occitània, entre l’Aude, l’Alta Garona, els Pirineus Orientals i Andorra, i us espera moltes sorpreses. Dotat d’un patrimoni natural i cultural molt ric, Ariège és una terra d’història i un veritable parc infantil per als amants de les activitats a l’aire lliure.

Descobriu la diversitat del patrimoni d'Arieja al parc natural regional dels Pirineus Ariègeoises. Repartit en 142 municipis del departament, el parc funciona durant tot l'any per preservar els paisatges, protegir la flora i la fauna i promoure el coneixement local.

Entre els llocs prehistòrics o històrics i els grans espais naturals, Ariège val la pena desviar-se ... Descobriu les principals activitats i visites que podeu fer durant les vostres vacances al Pirineu d'Arieja!

Tarascon-sur-Ariège

Dominada per les muntanyes, les muralles i la famosa torre Castella, la ciutat de Tarascon-sur-Ariège obre les portes a l'Alta Arieja. Espectacles, mercats, festivals i esdeveniments esportius animen els seus carrers tranquils tot l’estiu!
Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina dedicada o el lloc web de l’Oficina de Turisme.

Sensacions fortes

Totes les activitats esportives de muntanya són a prop: escalada, via ferrada, descens de barrancs, piragüisme i caiac, ràfting, parapent, espeleologia, esquí aquàtic, patinet tot terreny, tir a infrarojos, biatló corrent, nordik walking, karting ... emocions garantides!

Els nostres socis:

 • Gypaètes
 • Point Glisse
 • Waterploof
 • Base nàutica de Mercus (remuntador)
 • Val 09
 • Sibelle Escapade

Per obtenir més informació, consulteu la nostra pàgina dedicada a les activitats esportives.

Grans espais

Senderisme, passejades a cavall, en bicicleta, en ruc i en llama us permetran descobrir els Pirineus de l’Arieja amb tota la seva esplendor! Passejades al capvespre per a romàntics, passejades amb el vostre gos (cani-rando, cani-cross, trotti-dog) perquè tothom pugui estirar les cames ... Hi ha per a tothom!

També hi ha diversos parcs d’animals a prop del càmping: llops, àguiles, rèptils, papallones ...

Els nostres socis:

 • A La Montanha, Maison Lacube
 • Les pistes llargues
 • La Granja de Lamas
 • Angaka
 • La casa dels llops

Pel que fa al ciclisme, també trobareu la vostra felicitat amb les moltes rutes i pujades que podeu fer a prop de Tarascon-sur-Ariège. Més informació aquí.

Viatge en el temps

Pel que fa a la història i el patrimoni, l’elecció és àmplia. Ariège ha travessat totes les edats i ha conservat moltes traces del seu ric passat:

Viatge prehistòric: Parc prehistòric, Grotte de Niaux, Grotte de Lombrives, Grotte de la Vache, Parc de la Prehistoire, Grotte de Bédeilhac, ...

Recorregut històric: ciutadella càtara de Montségur, castell de Foix, castell de Mont-real, bastides de Mirepoix i Mazères, esglésies romàniques ...

Descobriments industrials: les Forges de Pyrène (museu d’antics oficis), la pedrera de Trimouns (fàbrica de talc) ...

Més informació: Els grans llocs d’Arieja i a la nostra pàgina dedicada a la història i el patrimoni.

Els nostres socis:

 • Ajuntament d'Auzat (possibilitat de participar en excavacions arqueològiques al castell de Mont-real)
 • Museu pirinenc de Niaux, arts i tradicions populars
 • L'Arieja en miniatura amb "Somni i màgia del ferrocarril"
 • La pedra afilada de Saurat
 • La casa del patrimoni Auzat
 • Cova de Lombrives

Relaxació i benestar

Les aigües termals dels Pirineus són naturals per a la vostra salut. La ciutat termal d’Ussat-les-Bains, situada a 2,2 km del càmping, és un lloc ideal per als hostes del spa a qui oferim tarifes preferents. A més, gràcies a les bicicletes elèctriques disponibles al càmping, ja no cal agafar el cotxe.

Al costat d’Ax-les-Thermes, els Bains du Couloubret us donen la benvinguda durant tot l’any per relaxar-vos.

Finalment, descobreix el centre termo lúdic de "Caldéa" a Andorra.

Ens veiem aviat a l'Arieja Pirineus ...

Partager sur les réseaux sociaux :

Avís legal - política de privacitat - Agència Multimedia Otidea