Mapa del càmping => reserva en línia

Animació durant el dia

En baixa temporada

Els dies de maig, juny i setembre són els indicats per a les excursions del Pré Lombard i també per a unes quantes sessions de fitness, aquagym, competicions tradicionals de petanca, etc. A principis de maig i finals de setembre també tenen lloc les famoses fires de Tarascon i, de tant en tant, podeu venir a participar en concursos de pesca (el riu que corre al costat del càmping és un riu de primera classe!), a la mítica cursa Cyclosportive L’Ariégeoise el darrer cap de setmana de juny i la cerca dels ous de Pasqua que els nens esperen ansiosament ... i, per descomptat, la retransmissió a la gran pantalla de tots els grans esdeveniments esportius!

A l’estiu !

En un ambient de club de vacances, el càmping Yelloh!village ofereix animació de qualitat per a tota la família des del matí fins a la nit ... no oblidem a ningú! Amb el nostre equip de 10 animadors en temporada alta, trobareu l'entreteniment que us convingui!

N'hi ha per a tots els gustos: us estimeu més despertar-vos de forma enèrgica, fent footing o amb una sessió d’enfortiment muscular, o voleu un despertar suau amb un torneig de ping-pong o un taller de creació? Ben aviat tindreu la possibilitat d’escollir entre classes de zumba, salsa, cuina, confecció de joies, aeròbic aquàtic o aquadance ... a no ser que preferiu una mica de relax a la piscina? 

Tots els diumenges a les 18h i tots els dimecres a les 19h us convidem a una copa de benvinguda i us presentem el programa d’animació de la setmana.

Partager sur les réseaux sociaux :

Avís legal - política de privacitat - Agència Multimedia Otidea