Mapa del càmping => reserva en línia

Activitats Esportives i a la Natura

Activitats a l’Arieja

Esports

Us agrada l’aventura? Tenim tot el que necessiteu! Ja sigui a l’aigua, a la terra, a l’aire, als arbres, totes les activitats a l'aire lliure i les emocions que ofereixen els nostres proveïdors de serveis !

Tots els esports de muntanya es poden practicar ben a la vora: escalada, via ferrada, barranquisme, piragüisme, ràfting, parapent, espeleologia, teleski-nàutic, patinet tot terreny, tir amb infrarojos, biatló, marxa nòrdica, kàrting ... emocions garantides!

Les passejades

Senderisme, equitació, ciclisme, patinet, trineu de gossos o muntar un ruc: tot això us permetrà descobrir els Pirineus de l'Arieja amb tot el seu esplendor!

 

Passeigs al capvespre per als romàntics, en família amb els nens, passejant amb el gos (cani-rando, cani-cross, trotti-dog) perquè tothom pugui estirar les cames ... ¡ N'hi ha per a tots els gustos ! !

Descobriu també les nostres rutes de senderisme i bicicleta BTT

Els parcs d’animals

Trobareu diversos parcs d’animals propers al càmping per tal de descobrir llops, rèptils, papallones ...

Els productes de la terra de l'Arieja

La fusió perfecta entre l'Arieja i els seus productes de la terra: la Maison Lacube, que és un restaurant, una botiga, però també és dels productors, dels excursionistes i sobretot dels amants de les coses genuïnes.

Us mostraran "els nostres bons productes de muntanya que són el fruit d'aquest territori excepcional".

  • Els productes de la terra>> Maison Lacube
    Petits i grans en gaudiran !
Partager sur les réseaux sociaux :

Avís legal - política de privacitat - Agència Multimedia Otidea